avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dupa terminarea concediului de crestere copil pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dupa terminarea concediului de crestere copil pot beneficia de somaj?

am firma mea si am sistat-o timp de 2 ani ptr acordarea maternitati, acum pina in septembrie cind face fetita mea 2 ani sunt in maernitate
as dori sa stiu daca pot si cum procedez sa intru in somaj dupa cei 2 ani, avind in vedere ca sunt asociat unic si unic administrator ,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:09, 26 Octombrie 2010
La somaj se face contract de asigurare separat si numai daca in acelasi timp aveti contract de asigurare si cu Pensiile si cu Sanatatea.
nu stiam
multumesc de raspuns
stiti ce acte imi trebuie???
cartea de munca trebuie sa o duc eu sau o trimit cei de la casa de pensi unde este acum ??????
Aveti nevoie de actul de identitate si de copii ale contractelor de asigurare cu Casa de Pensii si cu Casa de Sanatate.
Buna ziua! Am si eu o intrebare. in prezent sunt in CCC pana in decembrie. pot sa intru din decembrie in somaj, in conditiile in care anterior intrarii in CCC am lucrat doar 6 luni? pt CCC s-au luat in considerare luniile de facultate si faptul ca am luat licenta.

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie somaj EuPiti EuPiti Buna ziua, Beneficiez de concediu crestere copil de 2 ani dar intre timp postul pe care-l ocupam la serviciu s-a desfiintat. Peste cateva zile trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Pot sa beneficiez de indemnizatie de somaj daca am fost 3 ani in ccc? july_pink2003 july_pink2003 Din 22 febr 2010 am fost in CCC primul copil, avand contractul suspendat.Am reluat activitatea din 18 dec 2011 fiind in concediu medical sarcina si lauzie pana ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor sociale fara a fi angajat cristibelciu cristibelciu Buna ziua. Intentionez sa imi dau demisia , dar as dori sa-mi platesc in continuare contributiile sociale ptr a beneficia in viitor de un concediu crestere ... (vezi toată discuția)