avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumuturile bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumuturile bancare

vin la dumneavoastra cu o intrebare putin delicata .Muncesc in spania de 10ani si vad ca in ultimul timp tot mai multi romani se intorc acasa lasand in urma datori in bancile spaniole din cauza crizei nu isi mai pot plati imprumuturile de nevoi personale.intrebarea mea este exista vreun acord intre romania si spania de recuperarea acestori datori .VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Claudia Simion , Avocat 00:20, 16 Iunie 2010
Sigur!
Bancile din Spania va pot urmari bunurile si veniturile din Ro.
Intrebarea e daca sunteti solvabil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neachitat in totalitate ue space74 space74 am un credit de nevoi personale fara garantie si fara giranti facut in 2007 in spania pe 5 anii 9000euro in baza salariului de acolo, am platit jumatate din el ... (vezi toată discuția)
Credit bancar in spania sorimari sorimari am un apartament in Spania (credit ipotecar cu girant spaniol) intrebarea mea este:daca o sa fim pusi in situatia sal lasam la banca din cauza crizei ar putea ... (vezi toată discuția)
O firma[srl] poate fi executata silit pt datoriile administratorului,facute anainte de anfiintarea ei? ContSters181534 ContSters181534 cu putin timp inaintea crizei,am luat imprumuturi de nevoi personale,sub 6000eu,de la 4 banci, am platit o perioada[4]luni dupa care nu sa mai putut. nu am ... (vezi toată discuția)