avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am pierdut bilantul pe 2006! Ce as putea sa fac?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am pierdut bilantul pe 2006! Ce as putea sa fac?

Buna ziua. Din pacate, in niste imprejurari pe care nu are rost sa le descriu, am pierdut bilantul pe 2006. Ce as putea sa fac in cazul acesta? Cum se procedeaza? Ma pot duce la Administratia financiara sa solicit un duplicat, ceva? Ce ma sfatuiti? X-(
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters20225 , utilizator 00:15, 16 August 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Referitor la bilant:
faceti un alt bilant pt. 2006, cu programul MFP(lista +CD, discheta) si cu o adresa motivata, la AFS, care, va verifica nr de inregistrare al bilantului dvs depus, si va trece nr. pe formularul listat. Este bine sa faceti 2 ex. care sa fie stampilate deoarece unul ar trebui depus la RC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 b blitzblitz blitzblitz Buna, Am si eu o intrebare simpla...legata de depunerea declaratie 392 B, fiin PFA norma de venit. Am citit ca trebuie depuse atat printate (semnate si ... (vezi toată discuția)
Firma srl -bucuresti- vanzare/cedare - pret=0 lei firmasrl firmasrl Firma a fost infiintata, in Bucuresti, in anul 2004 si doar la data infiintarii a avut ceva activitate, dar foarte slaba. Administrator unic, fara salariati. ... (vezi toată discuția)
Bilant aferent anului 2010 ancalacusta ancalacusta Imi puteti spune, va rog, care sunt absolut toate documenele de care este nevoie la depunerea bilantului? Multumesc. (vezi toată discuția)