avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Agentie imobiliara.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Agentie imobiliara.

Buna ziua.Am si eu o problema cu o agentie imobiliara si nu stiu cum sa procedez.
Am semnat un contract cu o agentie,contract care ma obliga sa platesc un anumit comision in cazul in care eu sau o ruda de pana la gradul 4 de-a mea va achizitiona un apartament aratat de ei.Eu am renuntat sa mai caut apartament deoarece nu am primit creditul de la banca, insa un unchi este hotarat sa cumpere un apartament pe care l-am vizionat si eu prin agentie, numai ca unchiul meu are contract cu o alta agentie,semnat cu trei saptamani inaintea mea.In concluzie, unchiul meu plateste comisionul agentiei cu care are contract,dar imi este teama sa nu ma trezesc cu cealalta agentie pe capul meu , sa-mi ceara comision si mie, ptc. o ruda de gradul 2 cumpara un apartament din lista lor, ptc am semnat si eu.
Cum pot sa reziliez contractul meu cu agentia?(avand in vedere ca nu este trecuta nici o data de incetare in el)
Cel mai recent răspuns: ridichie , utilizator 08:49, 16 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision agentie imobiliara Diana2209 Diana2209 Buna ziua, Vreau sa achizitionez un apartament prin credit prima casa de la o agentie imobiliara. Am fost, am vazut apartamentul impreuna cu proprietarul si ... (vezi toată discuția)
Sora mea a vizionat, pentru mine, un apartament cu altă agenție decât aceea cu care am încheiat noi contract. putem fi obligați să plătim comision ambelor agenții? Wipo Wipo Buna ziua, suntem in cautarea unui apartament si in ultimele luni am fost sa vizitam o gramada de apartamente gasite pe site-uri de imobiliare, majoritatea ... (vezi toată discuția)
Contract de vizionare agentie imobiliara si vanzator particular ambra12 ambra12 Buna ziua, v-as fi foarte recunoscatoare daca ma puteti lamuri in urmatoarea situatie: am achizitionat un apartament care a fost vizualizat atat printr-o ... (vezi toată discuția)