Va scriu deoarece am cateva nelamuriri.
Pe data de 30.06.2010 contractul meu de munca inceteaza prin acordul partilor. Deoarece voi fi plecata din tara, noul contract de munca la urmatorul angajator va incepe cu data de 05.07.2010. Acest contract va fi pe perioada determinata de timp( in prima faza 3 luni- perioada de proba; apoi se va extinde cu 12 luni). In cazul in care vom( eu si sotul meu) dori sa facem un copil voi putea avea parte de aceleasi beneficii ca in cazul contractului de munca pe perioada nedeterminata?
Multumesc frumos si astept raspunsul dumneavoastra.
O zi frumoasa,
Alexandra
Daca la momentul nasterii copilului aveti un an implinit in care ati realizat venituri profesionale impuse impozitului pe venit (nu conteaza ca e impozit pe salariu dintr-un ctr pe per determinata sau nedeterminata sau impozit pe alte venituri profesional) beneficiati de indemnizatie pentru cresterea copilului. In ceea ce priveste concediile de sarcina si lauzie si celelalte drepturi ale salariatei insarcinate, inclusiv ajutorul pentru nastere ( cf Ctr Colectiv la nivel national) nici acestea nu sunt afectate de faptul ca aveti contract pe perioada determinata.
Va trebui sa fiti atenta ca angajatorul sa nu decida cumva in perioada de 3 luni, daca afla ca sunteti insarcinata, sa nu mai prelungeasca acel contract cu inca un an asa cum a promis. Poate ar fi bine sa anuntati sarcina dupa ce se inregistreaza la ITM prelungirea contractului cu inca un an.