avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita bilet la ordin avalizate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita bilet la ordin avalizate

Daca biletul la ordin nu poarta data emiterii, este valabil?
Cel mai recent răspuns: Prematprod , utilizator 18:06, 16 Iunie 2010
Da, este valabil.
Prematprod a scris:

Daca biletul la ordin nu poarta data emiterii, este valabil?

Am infiintat cu un coleg, in anul 1996 o firma de productie la care am muncit nu gluma. In 2006 cu un alt fost coleg de uzina , impreuna toti 3 infiintam o alta firma de distributie rulmenti. Tot managementul apartine celui de al 3-lea coleg. Imprumuturi la banci 2,7 miliarde lei vechi si teapa de la 3 firme din Pitesti 6,5 miliarde. Procese, hotariri definitive cu titlu executoriu dar nu ai ce recupera. Urmeaza plingere penala, parchetul dispune politiei cercetarea , procurorul intoarce politistul de 3 ori pentru completari ( mistocareala ), politia muncaste, face dosarul, propune inceperea urmariri penale dar acelasi procuror fara a mai cerceta ceva, fara sa ne intrebe cum ne chiama a dat NUP si a iesit la pensie. Alte procese pentru repunerea pe rol in parchet, procese la curtea de apel dupa 5 aminari asteptam hotarirea. Ce va iesi ? sa ai incredere in justitie ? Imprumuturile la banci au garantii, hala de la prima firma si bilete avalizate fara protest de toti cei 3 cu sotiile. Aceasta firma este in insolventa, urmeaza falimentul. Bancile fac presiune. Cind ma gindesc ca aceste banci si-au luat de 3 ori banii din dobinzi.
Oare exista solutii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de a mai plati ratele la banca ca societate  123456 paun 123456 paun Buna ziua Sint si patron si administrator la un SRL ,in 2006 am contactat un credit la o banca pentru a cumpare 2 autoutilitare cu care am si girat suma ... (vezi toată discuția)
Executarea silita dangisca dangisca Ma confrunt cu urmatoarea situatie. In 2006 am demarat un priect SAPARD prin programul Fermierul. Creditul era garantat de Fondul de Garantare, dar Banca a ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita gps gps Buna ziua, Am urmatorul caz: In urma divortului (nu am facut partaj) am ramas cu urmatoarele datorii: 1.banca 1 ( locuinta personala ), luata cu credit in ... (vezi toată discuția)