avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu un vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu un vecin

Buna ziua, ma numesc Ion Antoniu si am o intrebare referitoare la "relatiile" dintre vecini. M-am mutat acum 6 luni la curte si de atunci am mici divergente cu unul dintre vecini. Mai exact a inceput sa-mi intarate cainii dupa care incepe sa-i injure ca latra tot timpul. Apoi jigneste pe oricine vine la mine in vizita. Tot timpul il deranjaza cate ceva. Mentionez ca in jurul casei mele mai sunt 5 case in care locuiesc 5-7 familii si din toti el este singurul care are ceva de comentat tot timpul. Nu este galagie, nu se fac petreceri, nu se asculta muzica tare, etc... Va rog sa imi spuneti ce pot face in aceste conditii. Va multumesc anticipat. Ion Antoniu, Bucuresti
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 16:54, 16 Iunie 2010
Pai cred ca pentru inceput ar trebui sa-l chemati la dv. la un pahar de apa rece..ca tot e cald si sa discutati omeneste cu el. Daca nu vrea si nu intelege...cand face scandal...chemati politia.
av.M.Hornea
am incercat sa vorbesc omeneste cu el dar nu am cu cine. In ceea ce priveste "scandalul" este foarte precaut si termina repede daca nu are cu cine sa "combata". Pana si cainii s-au obisnuit si il ignora uneori.
Ignorati-l şi d-voastră, poate tace.
Politia e sg. in massura sa-l calmeze dupa aplicarea a vreo 10-15 amenzi.
Dupa aceea...veti avea linsite.
Succes !

Pana si cainii s-au obisnuit si il ignora uneori.

=D>Pai daca si cainii il ignora.....urmati-le exemplul.
av.M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu catzelu jade_jade jade_jade buna ziua, vreau si eu un sfat, vecinul de sub mine m a reclamat ca face cainele galagie. am un teckel de 9 luni.si stiti cum sunt catelusii.. se joaca,mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot sesiza un proprietar care inchiriaza fara contract? ipostolache ipostolache Buna ziua! Problema pe scurt: De cativa ani am in apartamentul de la etajul superior chiriasi. Unii au fost cu bun simt si n-am avut ce le reprosa, altii ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)