avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu catzelu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu catzelu

buna ziua, vreau si eu un sfat, vecinul de sub mine m a reclamat ca face cainele galagie. am un teckel de 9 luni.si stiti cum sunt catelusii.. se joaca,mai latra, se mai zbenguie. vecinu mi a trimis reclamatie ca daca nu scap de el in 5 zile, imi vine amenda. pot evita amenda? sau am mai auzit ca daca o achiti nu mai are ce sa ti faca, sa ti mai dea una. este adevarat? sau ma poate da in judecata?
sau ce poate sa mi faca? saaaaaau, poate reusesc eu sa l dau in judecata pt stres asupra mea si asupra catelului meu, ca imi bate mereu in teava si vine la usa mea. sau pt hartuire psihica,daca se poate ca tot timpu cand trece pe langa mine se ia de mine. se poate??"

am auzit ,dar nu stiu daca se poate. asociatia chinologica din Romania, mai exact din Brasov, de unde sunt eu, nu poate sa mi dea un act prin care se specifica faptul ca am un catelus ocrotit de lege,vaccinat la zi,de rasa,tinut in conditii ffoarte bune de trai.... si astfel nimeni nu poate sa faca nimik, adica sa mi dea amenda sau in cel mai rau caz sa mi l ia. oare se poate acest lucru? si ce ar trebui sa fac sa obtin acest document?? va multumesc:)
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 13:00, 14 Decembrie 2009
nimeni nu poate sa vi-l ia, avand in vedere ca nu este un pericol pt oameni ca atunci cand avem de a face cui un catzel turbat.
cred ca nici politia nu o sa poata sa dea o amenda in situatia dvs, deoarece, nu se poate considera ca un catzel face o asa mare galagie incat sa tulbure linistea cuiva aflat in alt apartament.

daca vecinul continua sa va bata in tzevi, atunci dvs sa chemati politia sa ii dea amenda pt galagia care o face.
cereti medicului veterinar, sa va dea ceva o pastiluta de calmat si adormit catzeii noaptea...ioar ziua e liber sa latre cat vrea...ar mai trebui sa"taca" in orele de somn de la amiaza...in rest...

nu stiu cat va poate ajuta asociatia chinologica si in niciun caz situatia dvs cu vecinul nu intruneste cond. infractiunii de amenintare.

av.m.vasilescu
...si eu am 2 catei si cand aud ce absurzi sunt vecinii :hammer:...in rest la fel de galagios poate fi un copil sau 2 etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinu de jos din cauza catzelushului meu jade_jade jade_jade [b]buna ziua, vreau si eu un sfat, vecinul de sub mine m a reclamat ca face cainele galagie. am un [i]teckel[/i] de 9 luni.si stiti cum sunt catelusii.. se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii jade_jade jade_jade buna seara, vreau si eu un sfat, vecinul de sub mine m a reclamat ca face cainele galagie. am un teckel de 9 luni.si stiti cum sunt catelusii.. se joaca,mai ... (vezi toată discuția)
Caine in bloc lore23 lore23 Buna!am si eu o problema cu vecina de langa mine.situatia se prezinta in felul urmator: sunt proprietara unui caine de talie mare,care face parte din categoria ... (vezi toată discuția)