buna ziua, vreau si eu un sfat, vecinul de sub mine m a reclamat ca face cainele galagie. am un teckel de 9 luni.si stiti cum sunt catelusii.. se joaca,mai latra, se mai zbenguie. vecinu mi a trimis reclamatie ca daca nu scap de el in 5 zile, imi vine amenda. pot evita amenda? sau am mai auzit ca daca o achiti nu mai are ce sa ti faca, sa ti mai dea una. este adevarat? sau ma poate da in judecata?
sau ce poate sa mi faca? saaaaaau, poate reusesc eu sa l dau in judecata pt stres asupra mea si asupra catelului meu, ca imi bate mereu in teava si vine la usa mea. sau pt hartuire psihica,daca se poate ca tot timpu cand trece pe langa mine se ia de mine. se poate??"
Vecinul nu este obligat sa suporte la orice ora "manifestarile" catelului dvs.
Iar daca veti fi sanctionat si situatia nu se va indrepta veti mai fi sanctionat...
Cat despre faptul sa va actionati vecinul pentru stresul provocat dvs si catelului...nu cred ca aveti nici o sansa de castig....
Probleme cu vecinii
jade_jade
buna seara, vreau si eu un sfat, vecinul de sub mine m a reclamat ca face cainele galagie. am un teckel de 9 luni.si stiti cum sunt catelusii.. se joaca,mai ... (vezi toată discuția)