avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cedare drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cedare drept de proprietate

exista vreo modalitate (in fata notarului) prin care se poate ceda o locuinta achizitionata printr-un credit ipotecar unei alte persoane, sub obligatia de a continua sa achite ratele pt acel credit?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 20:39, 16 Iunie 2010
Doar daca banca este de acord se poate perfecta vanzarea imobilului.
av.M.Hornea
Va sfatuiesc sa luati legatura cu banca care v-a acordat creditul ipotecar , sa-i explicati intentia dvs. iar daca v-a accepta propunerea de modificare aceasta va v-a explica procedura de urmat in continuare.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iunie 2010
Salagean Vasilica, Consilier juridic
cine sa achite creditul actualul proprietar sau cel ce va dobandi apartamentul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionarea unei locuinte prin credit ipotecar cfx cfx doresc sa achizitionez o garsoniera prin credit ipotecar;problema mea este urmatoarea: proprietarul a cumparat si el locuinta tot prin credit ipotecar si mai ... (vezi toată discuția)
Coproprietate apartament Raul23 Raul23 Acum 10 ani fiul meu a obtinut un credit ipotecar pentru mine , dupa ce am achitat ratele la banca pentru apartament si creditul s-a terminat el numai este de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)