avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gravida

sunt gravida am avut sarcina toxica am avut multe zile de concediu medical iar de pe data de 15 mai 2010 sa dat legea cu declaratia ca esti bolnav cei de la munca stiau ca sunt gravida iar mai nou mi sa facut serclaj adica nu am voie efort am dat concediul pe data de 14-06-2010 tin sa precizez ca a fost elibarat pe data de 27-05-2010 nu a avut cine sa-l duca iar cei de la munca mi-au respins concediul este normal asa ceva acum?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:59, 16 Iunie 2010
Din pacate pentru dvs., angajatorul a profitat de faptul ca nu ati cunoscut prevederile legale.
Si pentru cine nu stie, certificatul de concediu medical se depun ela angajator pana cel mai tarziu la data de 5 a lunii urmatoare celei pentru care a fost acordat concediul medical.
(v. in acest sens. Ord. nr. 125 din 2006 pentru aprobarea modelului unic al certif. de c. m. si a instructiunilor privind utilizarea si modul de completare a certif. de c. m. ...)
Luati legatura cu Casa de Asigurari de Sanatate poate va ajuta sa rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical refuzat anany anany sunt insarcinata shi in urma internarii in spital am primit medical de pe data de 26-05-2010 pana pe data de 15-06-2010 ( am avut 2 medicale primul cu data de ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal camypos camypos Buna seara, Imi poate spune cineva daca exista un for de supraveghere a medicilor care pot da concedii medicale abuziv? Daca angajata mea primeste concediu ... (vezi toată discuția)
Instiintare concediu medical ContSters46197 ContSters46197 Buna ziua ! As dori sa stiu in cate zile trebuie anuntat angajatorul de catre angajat cu privire la concediul medical . Exista vreo reglementare in acest ... (vezi toată discuția)