Problema mea este urmatoarea:
Sora mea a sustras zilele trecute un produs de o valoare mica, cca 7 lei din supermarket. NU a fost oprita de paza.
Intrebarile sunt: poate sa pateasca ceva? mentionez ca ea mai are o amendaa adm din 2006 cand a facut un lucru asemanator dar a si fost prinsa. Nu stiu ce a fost in mintea ei.
Cat timp se pastreaza inreg video si pot fi considerate unica proba pt trimiterea in instanta? in cat timp aflama daca pateste ceva? e ceva ce ar mai putea face? ar fi o idee buna sa se duca cu produsul si sa il plateasca spunand ca a constatat ca nu e pe bon, etc???
Multumesc
Amenda administrativa nu apare in cazierul pe care il cereti dvs. de la Serviciul de caziere.
In schimb, apare in cazierul trimis la politie, daca mai savarseste o fapta de genul asta.
In acest moment cel mai bun lucru e sa nu faca nimic. In cazul in care se va sesiza totusi furtul, avand in vedere suma mica pe care o implica, e posibil sa primeasca din nou o amenda, pentru ca e probabil sa se aprecieze ca s-a adus o tingere minima adusa valorii sociale aparate de legea penala
Furt hipermaket
belle30
buna ziua...azi 13.04.2010 am fost prinsa cu poduse neachitate in valoare de 180 ron din hipermarketul cora.s-a chemat politia am mers la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)