avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recurs
Discuție deschisă în Executare silită

Recurs

Buna ziua. Tocmai mi s-a respins incuviintarea executarii unui angajament de plata notarial. Motivul , nu am facut dovada existentei creantei, cu toate ca in acel angajament debitorul a recunoscut datoria pe care o are. Acum o sa fac recurs, dar am o nelamurire, care este taxa de timbru.
Ma poate ajuta si pe mine careva si sa-mi zica cu cat timbrez recursul? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: arramona , utilizator 08:49, 17 Iunie 2010
caile de atac se timbreaza cu jumatate din taxa de timbru folosita in fond.
acum depinde ca nu stiu aici despre ce este vorba cu exactitate.
Pai pentru incuviintarea executarii se plateste o taxa de timbru de 10 lei . Sa inteleg ca pentru recurs ar trebui sa achit 5 lei?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru recurs Mihaela Elena Mihaela Elena o rugaminte va rog... Acum un an de zile mi s-a admis recursul impotriva Comisiilor Locale si Judetene in obtinerea unui titlul de proprietate si desigur ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Cerere reexaminare taxa timbru Corina Ganescu Corina Ganescu Pe rolul instantei de judecata se afla recursul la cererea de intoarcere executare silita. Cererea de excutare silita s-a timbrat cu 194 lei. Prin citatie, ... (vezi toată discuția)