avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

Buna ziua, am urmatoarea problema: Am fost dat in judecata de o firma si am pierdut procesul fiind obligat sa platesc 1000 euro daune la o masina avariata. Ce pot sa patesc daca nu o platesc? Mentionez ca nu am absolut niciun venit si nicio proprietate dar am 18 ani. Pot fi pusi parintii mei sa plateasca?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:47, 17 Iunie 2010
Parintii nu pot fi obligati sa plateasca datoriile copiilor lor majori.

Persoana pe care ati prejudiciat-o are la dispozitie 3 ani in care poate recupera de la dvs. prejudiciul ( in care poate cere executarea silita). Deci timp de 3 ani executorul va poate pune poprire pe conturi, va poate executa silit orice bun imobil sau imobil. Pentru 1000 de EUR nu merita sa stati stresat timp de 3 ani, sa va asteptati in orice moment sa va fie poprit salariul, vanduta masina etc.
Cu o singura precizare-prescriptia poate fi si intrerupta
Buna ziua,

interventie moderator

@pushy01

Va rog frumos sa continuati acest subiect la topicul deja postat de dvs., si "dezbatut".
Ati primit raspunsurile corespunzatoare.Daca mai aveti alte nelamuriri, postati intrebarile privind acest/acelasi subiect, in acel topic.
Pentru moment, inchid acest topic, urmand a fi sters, conform Regulamentului de postare.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autoritatii parintesti in comun si pensie de intretinere zsoltkasoni zsoltkasoni Buna ziua! intrebarea mea este: daca in urma divortului custodia copiilor este comuna, acest lucru poate sa o scuteasca pe fosta sotie de plata pensiei ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina inmatric.in 2006 rawdino rawdino va rog un raspuns:am o masina cumparata in urma cu 3 ani,inmatriculata pe mine,dar prima inmatriculare a fost in 2006 si vreau sa o vand.Viitorul proprietar ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare neregulamentara Ioan Ciobanu Ioan Ciobanu [b]interventie moderator[/b] @Popescu Niculae Postarea Dvs nu se refera la subiectul topicului, l-am sters din topicul unde l-ati postat si l-am ... (vezi toată discuția)