Buna ziua, am urmatoarea problema: Am fost dat in judecata de o firma si am pierdut procesul fiind obligat sa platesc 1000 euro daune la o masina avariata. Ce pot sa patesc daca nu o platesc? Mentionez ca nu am absolut niciun venit si nicio proprietate dar am 18 ani. Pot fi pusi parintii mei sa plateasca?
Parintii nu pot fi obligati sa plateasca datoriile copiilor lor majori.
Persoana pe care ati prejudiciat-o are la dispozitie 3 ani in care poate recupera de la dvs. prejudiciul ( in care poate cere executarea silita). Deci timp de 3 ani executorul va poate pune poprire pe conturi, va poate executa silit orice bun imobil sau imobil. Pentru 1000 de EUR nu merita sa stati stresat timp de 3 ani, sa va asteptati in orice moment sa va fie poprit salariul, vanduta masina etc.
Va rog frumos sa continuati acest subiect la topicul deja postat de dvs., si "dezbatut".
Ati primit raspunsurile corespunzatoare.Daca mai aveti alte nelamuriri, postati intrebarile privind acest/acelasi subiect, in acel topic.
Pentru moment, inchid acest topic, urmand a fi sters, conform Regulamentului de postare.