Pot sa nu ma prezint la o testare pe care o va da firma,pe motiv ca nu s-a respectat data din contract la care se dadea salariul?Ce consecinte poate avea neprezentarea mea la testare sau participarea si obtinerea unui rezultat nesatisfacator?
Nu va puteti lega de nerespectarea datei salariului; daca doriti sa luati atitudine cu privire la acest aspect vorbiti cu conducerea, faceti notificare scrisa prin care solicitati respectarea datei, reclamati. Nu puteti ocoli anumite sarcini de serviciu sau testari (daca ele sunt legale) pe motiv ca nici angajatorul nu-si indeplineste la timp unele obligatii contractuale.
Cu privire la consecintele neprezentarii la testarea despre care vorbiti nu pot sa va spun nimic. D-vs trebuie sa verificati Regulamentul Intern si fisa postului ca sa vedeti la ce va expuneti in cazul in care nu nu dati aceasta testare sau daca obtineti un rezultat nesatisfacator.
Cercetarea disciplinara
Coltoi
In data de 19 oct a.c. mi-am anuntat seful ierarhic ca nu ma mai prezint la locul de munca. In aceeasi zi am anuntat si departamentul Resurse Umane de intentia ... (vezi toată discuția)