avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Testare angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Testare angajati

Buna ziua,

Pot sa nu ma prezint la o testare pe care o va da firma,pe motiv ca nu s-a respectat data din contract la care se dadea salariul?Ce consecinte poate avea neprezentarea mea la testare sau participarea si obtinerea unui rezultat nesatisfacator?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Daniela SANDU , Avocat 15:12, 17 Iunie 2010
Nu va puteti lega de nerespectarea datei salariului; daca doriti sa luati atitudine cu privire la acest aspect vorbiti cu conducerea, faceti notificare scrisa prin care solicitati respectarea datei, reclamati. Nu puteti ocoli anumite sarcini de serviciu sau testari (daca ele sunt legale) pe motiv ca nici angajatorul nu-si indeplineste la timp unele obligatii contractuale.
Cu privire la consecintele neprezentarii la testarea despre care vorbiti nu pot sa va spun nimic. D-vs trebuie sa verificati Regulamentul Intern si fisa postului ca sa vedeti la ce va expuneti in cazul in care nu nu dati aceasta testare sau daca obtineti un rezultat nesatisfacator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de demisie tirla tirla mi-am depus o notificare de demisie fara preaviz si am fost amenintata ca o sa suport consecintele ca nu am plecat cu preaviz.Ce mi se poate ... (vezi toată discuția)
Cercetarea disciplinara Coltoi Coltoi In data de 19 oct a.c. mi-am anuntat seful ierarhic ca nu ma mai prezint la locul de munca. In aceeasi zi am anuntat si departamentul Resurse Umane de intentia ... (vezi toată discuția)
Incetarea raporturilor de munca a functionarilor publici popvas144 popvas144 se poate destitui din functia publica, un functionar pe baza unei simpe testari? suntem mai multi in aceasta situatie ,primarul este pnelist iar la alegerile ... (vezi toată discuția)