avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajator care refuza plata unui salariu compensator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajator care refuza plata unui salariu compensator castigat de angajat in instanta

Am fost disponibilizat cf. art. 65 din Codul Muncii. La lichidare, am solicitat si plata unui salariu compensator cf. Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pe anii 2007-2010, dar am fost refuzat.Am dat in judecata angajatorul, instanta mi-a dat castig de cauza si a obligat angajatorul sa-mi plateasca 1 salariu compensator, dar acesta a facut recurs Curtea de Apel, recurs pe care l-a pierdut.
Intrebare: Pot sa-l de termin pe angajator sa-mi plateasca mai repede salariul compensator, inainte de a veni hotararea prin posta?
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 16:58, 17 Iunie 2010
Puteti sa-i faceti o plangera penala in temeiul sentintei data de tribunal pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti iar cand vine si motivarea deciziei Curtii de Apel o adaugati in acel dosar, incercati si la un executor judecatoresc, din pacate acestea sunt singurele cai de constrangere pentru a putea intra in posesia dreptului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator care refuza plata 1 salariu compensator castigat de angajat in instanta brezan brezan Am fost disponibilizat cf. art. 65 din Codul Muncii. La lichidare, am solicitat si plata unui salariu compensator cf. Contractul Colectiv de Munca la Nivel ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca magda_oancea magda_oancea Buna seara, In urma hotaririi judecatoresti mi-a fost respinsa cererea de acordare a salariilor compensatorii. Sincera sa fiu nu mai inteleg nimic.In decizia ... (vezi toată discuția)
Angajator care face recurs la neplata 1 salar compensator cuvenit unui angajat brezan brezan Am fost disponibilizata in luna iuli 2009 cf. Art 65. din Codul Muncii. Am dat in judecata angajatorul pt. plata unui salariu compensator in cf. cu: 1. Art.8 ... (vezi toată discuția)