Am 44 de ani, 2 copii minori si sunt casatorita de 10 ani. De peste 5 ani, am foarte des certuri cu sotul, el acuzandu-ma de infidelitate. Eu pot doar sa sustin ca nu are dreptate, nu am dovezi ca am fost corecta...In ocaziile acuzate de el ca am fost infidela puteam fi verificata, eu anuntam unde merg, insa nu a verificat niciodata daca l-am mintit. Certurile si acuzele au devenit tot mai dese si mai grave, desi avem doi copii, unul de 9 ani si unul de 5 ani.
In ultimii 3 ani a lucrat in strainatate. A contractat un imprumut la o banca, pentru a ne achizitiona o casa si am ipotecat garsoniera in care locuiam, ca garantie a imprumutului. Eu nu sunt co-imprumutat, fiindca vechimea la locul de munca era prea mica. Rata este mult mai mare decat venitul meu actual, eu fiind bugetara.
El a revenit de aproape un an in tara si de atunci a lucrat 3 luni, apoi a fost in preaviz inca o luna...Cauta sa gaseasca de lucru, doar in strainatate si inca nu a primit nici o oferta. Deja nu mai avem cu ce plati ratele si nici cu ce sa sustinem traiul. Cu banii imprumutati si ce a castigat el, am cumparat o casa veche si am renovat-o.
Certurile dintre noi m-au distrus psihic si sufleteste. Acuzele sunt nedrepte, formulate in cuvinte foarte grele, ma simt vesnic umiliata si neapreciata. Astazi m-a lovit peste fata, cu palmele si capul...A fost un soc greu pentru mine.
Suntem amandoi intelectuali, nu pot intelege un astfel de tratament si nu-l merit. Copiii nostri asista la discutii si aud cuvintele adresate. Sustine ca pun presiuen prea mare pe el, cand insist sa aduca venituri in familie si ca am profitat mereu de el, material si individual. Eu nu pot sa spun decat ca nu are dreptate. In perioada cat a fost plecat, am supravegheat renovarea casei, am avut serviciu si 2 copii, unul in clasa I si unul la gradinita. NU am dorit sa-l insel si nu am cautat ocazii. Mi-am permis doar sa merg la aerobic, cate o ora de 3 ori pe saptamana, fiindca ma ingrasasem si doream sa slabesc. In vacanta de vara din 2009, am dus copiii la bunici, pentru a beneficia de stat in aer liber si a nu plati o bona. El sustine ca atunci am vrut "libertate". Sunt exasperata de acuzatii si nervii imi cedeaza. Faptul ca a fost atat de usor sa ma loveasca ma inspaimanta.
Ce as putea face? Ma ameninta ca pleca de acasa...Eu nu am bani sa platesc ratele la banca si salariul de bugetar e insuficient si sa traim. Nici de avocat nu am bani acum, si ce m-ar putea sfatui acesta?
Va multumesc pentru rabdare si sfaturi!
Cel mai recent răspuns:
irinavasiliu , utilizator
09:53, 20 Iunie 2010