avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in clasa

sunt functionar public, referent superior (executant analize de laborator si intocmire de documente specifice, ce necesita cunostinte in domeniul juridic) specialitatea chimie.Am terminat studii superioare de drept.Avand in vedere flexibilitatea pe care o ofera Ordinul ANFP 1932/2009, pot fi promovata pe functie publica din clasa superioara ? Ce functie mi se poate atribui (daca seful institutiei, ar fi de acord) ?
Cel mai recent răspuns: maria carol , utilizator 22:05, 18 Iunie 2010
A fost o scapare cu numele, am vrut un raspuns cat mai corect. Mi s-a parut ca nu am dat toate detaliile la prima intrebare. Voi fi mai atenta. Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs snadica snadica In 2009 am dat examen pentru promovarea in functia publica clasa I ,consilier,lucrez in compartimentul urbanism si amenajare a teriroriului intr-o primarie de ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie trimise la anfp dupa promovarea in clasa? bogdanmarinela bogdanmarinela In urma absolvirii invatamantului superior - administratie publica- si sustinerii examenului de promovare in clasa( din referent in consilier) ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)