avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice formular de contract nou
Discuție deschisă în Achiziţii publice

formular de contract nou

s-au publicat pe site-ul anrmap noi formulare de contract. la data de 24 aprilie 2010 cand am initiat procedura aceste formulare nu erau, avand deci atasat in documentatia de atribuire formularul vechi de contract....la finalizarea procedurii pot sa folosesc formularul vechi daca in documentatie a fost atasat cel vechi?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 22:02, 19 Iunie 2010
Eu zic sa-l folosesti pe cel vechi, pentru ca aceea forma a contractului a fost insusita de catre operatorul economic.
formulare anrmap-ului nu sunt obligatorii ci doar ajutatoare. in cazul dvs. utilizati formularul din documentatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)
Ordin 1120/2013 creatza_70 creatza_70 Puteti sa-mi explicati mai bine, care ar fi pasii in cazul procedurii simplificate de achizitie pentru beneficiarii de fonduri europene din mediul privat, ... (vezi toată discuția)
Inscriere firma nou constituita in site licitatii/achizitii publice daniela85 daniela85 Am si eu o intrebare : Am o firma noua si vreau sa ma inscriu in Seap ...intrebarea mea este:se poate sa ma inscriu daca am firma noua si nu am livrat marfa ... (vezi toată discuția)