avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recurs la respingerea incuviintarii executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

recurs la respingerea incuviintarii executarii silite

Buna ziua, reiau intrebarea adresata ieri. Care este taxa de timbru la recursul promovat impotriva incheierii de respingere a incuviintarii executarii silite? Cererea initiala de incuviintare se timbreaza cu 10 lei, recursul se timbreaza cu 5 lei? Va multumesc.
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs-respingere incuviintare executare silita arramona arramona Buna ziua. Imi puteti spune si mie care instanta este competenta sa judece recursul declarat impotriva unei incheieri de respingere a incuviintarii executarii ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Recurs arramona arramona Buna ziua. Tocmai mi s-a respins incuviintarea executarii unui angajament de plata notarial. Motivul , nu am facut dovada existentei creantei, cu toate ca in ... (vezi toată discuția)