avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Angajament de plata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Angajament de plata

Cum se face un angajament de plata,pentru restate la intretinere?
Cel mai recent răspuns: grasu64 , utilizator 18:31, 19 Iunie 2010
simplu
Angajament
Subsemnatul..................... cu domiciliul in....... C........serie....nr........avand CNP................,ma angajej fata de asociatia de .........................., cu sediul in ......................, sa achit datoria la intretinere in suma de..................., in x rate lunare in valoare de .................... fiecare(sau daca nu achita in rate pana la data de...............)
data ................................
semnatura........................
Domnului Presedinte al Asociatiei x.............
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui foloseste angajamentul de plata al unui "delapidator" care nu are nimic Marica_sz Marica_sz Iata Angajamentul: “Subsemnata.......in calitate de fost administrator, casier si contabil la Asociatia de Proprietari….,cunoscand prevederile art.326 din ... (vezi toată discuția)
Cerere ajutor public judiciar ady_deva ady_deva Am un proces cu firma la care am lucrat,proces pentru recuperarea orelor neplatite si a faptului ca mi se trageau din salar banii pe bonurile de masa pe care ... (vezi toată discuția)
Esalonarea datoriilor la furnizorul de utilitati tomasso tomasso Esalonarea datoriilor unei asociatii de proprietari fata de regia autonoma de distributie a energiei temice se aproba numai in conditiile asumarii unui ... (vezi toată discuția)