avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca neinregistrat la itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca neinregistrat la itm

lucrez pentru un angajator de 1 an si mi-a inregistrat contractul abia anul acesta in februarie.ce pot sa fac sa recastig vechimea pierduta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:44, 18 Iunie 2010
numele meu a scris:

as vrea sa stiu daca am sanse sa castig.......daca stiti cumva din experienta

In speta, aveti sanse de castig daca faceti dovada nu numai a încheierii, ci şi dovada executării de către dvs a obligaţiilor ce va revin in baza c.i.m. ... dovada se poate face prin orice mijloc de proba : inscrisuri, martori, prezumtii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca fara salariu alexandra-maria17 alexandra-maria17 Buna ziua, Am o problema,dar sa incep cu inceputul. Sotul meu a lucrat di septembrie 2008pana acum 3 zile,13.04.2009,la o firma,dar nu a mai primit salariul ... (vezi toată discuția)
Angajat fara carte sau contract de munca anca dima anca dima vreau sa stiu si eu cui ma pot adresa si de ce probe am nevoie pentru a demonstra ca faptul practic am avut contract de munca doar 3 luni de zile(contract pe ... (vezi toată discuția)
Refuzul angajatorului de a intocmi contractul de munca cris-gabi cris-gabi Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in rezolvarea urmatoarei probleme: - In luna februarie m-am angajat la o firma de constructii. La interviu am negociat ... (vezi toată discuția)