Buna ziua,
urmare a reducerilor de cheltuieli ce trebuiesc facute in companiile de stat, sindicatul a propus sa se treaca la tura de 24 cu 72 propunere acceptata de conducere dar la care juristul companiei ne-a raspuns ca aceasta tura este ilegala.
As dori sa va intreb daca este sau nu legala, deoarece m-am interesat si stiu ca este practicata la SMURD,Pompieri etc.
Daca raspunsul este afirmativ, as vrea sa stiu si cum ar arata pontajul pentru acest tip de tura( ex: 12 ore,12 ore Liber Liber sau 16 ore 8 ore Liber Liber).
va multumesc, cu stima
Noi cei patru soferi pe masina de pompieri de la S.V.S.U executam serviciul de permanenta in ture de 24 cu 72, in aceasta Primarie nu mai avem o alta persoana sa ne inlocuiasca pentru zile libere si concediu in cazul asta nu trebuie sa ne plateasca pentru orele in plus in cazul nostru unde nu se poate compensa prin zile libere ,astept raspuns va multumesc.
Ore suplimentare
gabrielggm
buna ziua.lucrez ca pompier in ture de 24 cu 72 in cele mai multe luni am 8 ture de lucru deci 192 de ore pe luna.eu nu lucrez ore suplimentare?daca da cum pot ... (vezi toată discuția)