avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... afacerile primarului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

afacerile primarului

Va rog frumos,ma poate lamuri si pe mine cineva :un primar de comuna a pus ochii pe un teren de citeva zeci de ha.(teren la dispozitia comisiei).Acum cauta oamenii din comuna care nu au titlu te proprietate,dar care au terenuri primite pe baza de PV in alta parte si le zice ca le face titlu de proprietate cu 2 conditii:1-sa vrea sa primeasca terenul in parcela pe care a pus primarul ochii , 2-sa vinda terenul respectiv sotiei primarului care deja a cumparat cam 20ha.Intrebare:e legal?
Cel mai recent răspuns: dienusa , utilizator 09:43, 23 Iunie 2010
va rog mult eu sunt din Bistrita,exista aici birou teritorial DNA..?eu am facut plangere pe site-ul DNA,ei au trimis plangerea la parchetul teritorial de aici..tot in legatura cu un primar .si cam asemanator cu cazul acesta.am dovezi clare de abuz in serviciu. fals si uz de fals,..dar..este cine este...dupa un an de zile am primit rezolutia procurorului total aiurea...nu am facut contestatie -era fara rost..insasi politistu mi-a ras in nas ca de cate ori am sa fac plangere la bucuresti,tot la ei trimit pentru cercetare...sunt foarte smecheri...am crezut ca sunt cinstiti dar nuuu...coruptie si iar coruptie...un sfat dau celor care dau declaratie la politie...sa scrie declaratia cu mana lor sa nu o scrie politistu din `exces de zel`,ca pe urma sa mai inghesuie ei cateva cuvinte...am patit multe si cu justitia pe latura civila ,dar si pe penal...te omoara cu dreptatea in mana...ma scuzati ca am scris asa dar pur si simplu m-au tintuit la pat...:((

am uitat sa va spun ca numai fam mea a fost jecmanita de 4 ha de teren si se pare ca nu le mai pot face nimic,ei sunt tari si puternici...eu oricum nu mai am putere sa lupt
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2010
dienusa, utilizator
Formulati din nou aceiasi plangere la Bucuresti la seful DNA si si la Cabinetul Procurorului Generala,aratandu-le situatia reala care se petrece la parchetul respectiv,in situatia in care o puteti dovedi.
da o pot dovedi,toata situatia poate fi dovedita din dosarul civil pe care l-am avut si raspunsurile date de primar -una zicea la prefectura si total invers in instanta si mai multe,la fel si faptul ca nu au tinut cont ce am scris in declaratie -au selectat numai ce le-au convenit lor sa dea n.u.p-dar si acestea nu corespund realitatii...aici nu avea rost sa depun contestatie...normal plangerea mea am facut-o la dna si ei au trimis aici spre cercetare ,am sa incerc sa depun din nou sa arat situatia ,am pastrat nr de inregistrare a plangerii...multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia nationala anticoruptie se ocupa inclusiv de celelalte fapte penale savarsite impreuna cu infractiunile de coruptie? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, am formulat plangere penala prealabila pentru faptele penale savarsite de procuror, in care am probat inclusiv infractiunile sale de coruptie. ... (vezi toată discuția)
Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila legea 247- amplasament ocupat bukinst bukinst In urma unui proces finalizat la Legea 247 printr-o sentinta irevocabila mi s-a stabilit dreptul de a mi se reconstitui o suprafata de 10 ha teren arabil. Dupa ... (vezi toată discuția)