avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinere de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinere de bloc

va rog sa imi dati un sfat;de cind stau in bloc de 15 ani nu am platit curent la lift numai intretinerea mentionez ca stau la parter dar luna aceasta mia venit de plata 22.20de roni.ii cotect?#-o:stunned:
Dupa cum vedeti mai sus, acolo unde am insirat care-ce cheltuieli se impart si cum, salariile intra in acele cheltuieli care se impart pe cota-parte indiviza. Deci da, chiar daca pleaca din apartament cateva luni, in acest rastimp trebuie sa plateasca aceste salarii.
Multumesc pentru raspunsul dat....O zi minunata in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor de reparatii yoko49 yoko49 In blocul in care locuiesc s-a prins in buget printre altele si zugravirea scarilor.Pe fiecare scara sunt 17 ap cu 3 camere si 19 ap cu 2 camere. Proprietarii ... (vezi toată discuția)
Administrare imobil- plati cota parte indiviza. BaBaNu BaBaNu Salut, As dori sa ma informati cu privire la urmatoarele..daca e normal sau merge rezolvat si altfel. Bloc cu 1 scara , s-a infiintat asociatia de ... (vezi toată discuția)
Repartizare energie termica Davidcugir Davidcugir Am un apartament in Oradea intr-un bloc cu repartitoare de caldura. Din 2010 nu mai locuieste nimeni in locuinta, deoarece sint rezident in Germania. Din 2011 ... (vezi toată discuția)