avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 312
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 312

buna ziua. daca sunt asociat unic la o firma care a castigat un proiect pe masura 312 pot angaja pe cineva ca director al firmei care sa raspunda de aceasta, urmand ca eu sa plec din tara? firma e srl infiintata anul trecut iar proiectul a fost castigat anul acesta urmand sa mai primesc doar fondurile nerambursabile. in ghid scrie ca in decursul a 5 ani nu se poate face nici o modificare mar la proiectul initial si ca e urmarita implementarea proiectului.
Cel mai recent răspuns: ADEL Bacau , Consultant credite si finantari 00:15, 21 Iunie 2010
Trebuie respectate conditiile din proiect. Cititi cu atentie proiectul.
Puteti sa schimbati administratorul firmei. Dar in relatia cu APDRP va trebui sa schimbati reprezentantul legal de proiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru un salon de coafura intr-un spatiu rural anamaria prodan anamaria prodan BUNA! AS DORI SA STIU DACA SE POT OBTINE FONDURI NERAMBURSABILE PENTRU UN SALON DE COAFURA? AM CERTIFICAT PROFESIONAL IN MESERIILE FRIZER,COAFOR,MANICHIURA ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru un atelier pacurariu maria pacurariu maria Buna seara, As dori sa stiu daca putem accesa fonduri nerambursabile pentru constructia unui atelier de tamplarie in mediul rural.Suntem neautorizati deci ... (vezi toată discuția)
Feadr.112/121/312 CosminMcm CosminMcm SRL-cod Caen principal 0161, cod caen secundar 01XX, poate depune beneficiarul (asociat unic al SRL-ului) cate un proiect pentru fiecare sesiune? (vezi toată discuția)