avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... impacare intre primul si al doilea termen
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

impacare intre primul si al doilea termen

Buna ziua,
In urma cu 2 saptamani am avut primul termen la divortul care l-am deschis.as dori sa stiu care sunt (toate)posibilitatile de a incheia divortul.nu as dori sa mai ajung la urmatorul termen, daca este posibil.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sipiran , utilizator 07:38, 23 Iunie 2010
ma putei ajuta sa aleg un model de cerere corect

1.
Domnule Presedinte,



Subsemnata…………………………………., avocat in dosarul nr……….din…….aflat pe rolul acestei instante, formulez prin prezenta, cerere de RENUNTARE LA JUDECATA.
Totodata solicit returnarea tuturor datelor originale si a copiilor din dosar.

Data Semnatura


2.DOMNULE PRESEDINTE,


Subsemnatul(a) ..............., domiciliat(a) in ..................,
Reclamant(a) in procesul civil ce formeaza obiectul dosarului nr. ......... cu termen de judecata la data de ............, parat(a) fiind .................
In temeiul art. 246 C. proc. civ., declar ca RENUNT LA JUDECATA, si va rog sa constatati acest lucru printr-o incheiere data fara drept de apel.

Data depunerii
................
Semnatura,
..........

DOMNULUI PRESEDINTE AL .........................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mar4905 mar4905 Am primit citatie ptr actiune divort deschisa de sotie, actiunea este deschisa de anul trecut in august , si are ca prim termen 21 iunie 2011, ..1)ce se ... (vezi toată discuția)
Anulare/suspendare proces divort din culpa exclusiva camelia34 camelia34 Buna ziua sotul mi a intentat divort din culpa exclusiva si acum suntem la prima infatisare in instanta de fond. Am hotarat impreuna cu sotul sa ne impacam ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la primul termen de divort arhivarul arhivarul Buna ziua . Am introdus actiune de divort , dar intre timp am ajuns la o intelegere cu sotia sa ne mai acordam o sansa . Cum trebuie procedat ? Prezicez ca ... (vezi toată discuția)