avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadrilater
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadrilater

Bunica mea a luat despagubiri pentru proprietatile ramase in cadrilater. Am inteles ca putem da in judecata statul pentru ca a fost stramutata - in momentul cand au venit din cadrilater nu li s-a dat nici un fel de proprietate aici. Si ca s-ar dat 10 000 euro pentru faptul ca a fost deportata.
Puteti sa imi dati mai multe informatii?
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 08:57, 20 Iunie 2010
puteti introduce o actiune la instanta prin care solicitati atat daune materiale cat si morale, urmare a deportarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 calemia calemia se mai poate introduce actiune in baza legii 221/2009? mentionez ca bunicii si tatal meu au avut domiciliul obligatoriu in baragan timp de 5 ani si ca in ... (vezi toată discuția)
Despagubiri cadrilater - mostenitori noidoi noidoi Buna ziua. Am si eu nevoie de niste lamuriri, daca ma puteti ajuta. Este vorba de despagubirile acordate cetatenilor romani pt bunurile detinute in Cadrilater. ... (vezi toată discuția)
Deportari putanudanielagabriela putanudanielagabriela Buna seara. Bunica si tatal meu au fost deportati in baragan. Tatal nu a facut nici un demers pt facilitatiile care au fost acordate deportatiilor. Eu am ... (vezi toată discuția)