avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Rog recomandare avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Rog recomandare avocat

V-as ruga sa imi recomandati un avocat specializat in divorturi, preferabil cu experienta de cativa ani, in Timisoara.

Daca ati apelat la un avocat pentru un divort sau cunosteti unul experimentat, v-as ruga sa mi-l recomandati si mie. (pentru Timisoara)

Daca nu se poate raspunde pe forum ( pentru a nu face reclama si a agata clienti), v-as ruga sa imi trimiteti un mesaj privat.

Astept raspunsuri cat mai urgente.

Va multumesc
Pentru urgenta cautati pe Gogle; Prezentarea si prima intalnire va poate face o impresie despre avocatul respectiv. Oricum, in ceea ce priveste divortul, daca este putintica experienta si vointa, nu prea e pe unde sa dai gres. Asa ca... faceti-va curaj si duceti-va la o consultatie, nu va cere nimeni bani sa intrati in vreun birou!!! :);)
Pentru a intra in birou nu, dar pentru consultatie probabil ca da. B-)
Daca spui unui avocat: am un dosar, mi-l iei? Cu cat, ca sa stiu daca-mi permit?, nu cred ca-ti cere bani ca sa stabileasca daca vrea sa-l ia si cu cat. Iar daca prin absurd cere, inseamna ca nu-l vrei de avocat, crede-ma!
Culmea! Negocierea pentru o afacere noua se taxeaza, asta n-am mai auzit! :O
Evident ca pentru o consultatie juridica se iau bani, dar asta inseamna altceva si nu prima intalnire de stabilire a colaborarii... Nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am deschis proces de divort fara avocat Andrey_40 Andrey_40 Am intentat proces de divort sotiei mele dar nu am angajat avocat. Poate sa-mi dauneze in vreun fel acest fapt? Eu oricum vreau sa divortez. Nu vad ce ... (vezi toată discuția)
Reclamatie contra unui avocat ContSters172664 ContSters172664 [b]Pe data de 28 Septembrie2010,am vorbit cu un avocat cu privire la un caz de succesiune si mi-a spus sa vin pe 30 Septembrie 2010,la biroul sau si am ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori smmg smmg buna ziua am o cunostinta care este in proces de divort cu sotia.au impreuna o fetita de 11 ani.ultima infatisare a fost solutionata astfel: copilul a fost ... (vezi toată discuția)