avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... polita asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

polita asigurare

da...in asigurarta e este stipulata si suma in caz de accident dar si acolo se inparte in mai multe categorii.vreau sa stiu ce greutati pot intampina fiindca asiguratorul nu este tocmai un sfant:innocent:vreunul din dumneavoastra domnilor avocati m ar reprezenta in cazul in care asiguratorol va incerca sa scape de plata??poate o sa colaboram
Cel mai recent răspuns: rizea , utilizator 02:57, 20 Iunie 2010
Cel mai bine ar fi sa consultati un avocat din localitatea
dvs.
Acesta va analiza dosarul, circumstantele accidentului,
contractul de asigurare si va paote da cele mai bune
sfaturi.
De la UM la care sunteti angajat, nu aveti sprijinul pe care il presupun?Nu pot sa cred ca cei de la comanda nu sunt interesati, pe langa recompensele de onor militar, sa nu intreprinda actiuni privind recompensarea materiala cuvenita/meritata in baza politei de asigurare, de care consider ca n-au uitat, mai ales ca incheierea ei s-a facut cu aprobarea comandantului.

:offtopic: Continuati discutia folosind butonul "Raspunde", la titlul initial ,ca sa nu ne mai derutati cu un nou titlu fara continuitate.Va multumesc!
va multumesc pentru sfaturii.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune vatamare corporala cris 40 cris 40 Buna seara, Am nevoie de citeva sfaturi in legatura cu pasii de urmat ptr solicitarea de daune materiale si morale de la asigurator in baza RCA. Va prezint ... (vezi toată discuția)
Dosar casco - intarziere abuziva a platii Partizan08 Partizan08 Buna ziua, am un dosar casco deschis la o societate de asigurari. Dupa ce am depus toate documentele solicitate, inclusiv devizul de la service am primit o ... (vezi toată discuția)
Alegere nivel despagubire terta persoana accident soldat cu victime lauragavril lauragavril Buna ziua, as avea nevoie de un ajutor in urmatorul caz. Tatal meu este victima a unui accident de masina petrecut in Romania, soldat cu moartea mamei si ... (vezi toată discuția)