avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parintii mei vor sa ne dea afara din casa doar pt. ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parintii mei vor sa ne dea afara din casa doar pt. ca nu o suporta pe sotia mea

parintii mei vor sa ne dea afara din casa doar pt. ca nu o suporta pe sotia mea.stam in apartament cu 2 camere parintii,eu,sotia si copilul nostru de 4 ani.eu mai am o sora iar apartamentu e pe numele parintilor.am investit in apartament(bani)dar nu am dovezi.pot parintii sa ne dea afara pur si simplu ?
Cel mai recent răspuns: halecu_80 , utilizator 21:27, 22 Iunie 2010
multumesc pt.sfaturi.incerc sa fiu optimist in continuare.
halecu_80 a scris:

eu ca si copil al lor nu am nimic de spus?in ce tara traim?atunci de ce se numesc parinti,de ce ne mai dau viata

Dreptul parintilor de a va evacua exista.
Insa pana la evacuarea dvs. pot trece multi ani.
Daca vreti sa nu fiti evacuati va puteti angaja avocat.Ar fi mai ieftin decat chiria daca plecati de buna voie...
Doar sa rezistati psihic...
Cei care v-au raspuns anterior s-au referit la problema din punct de vedere legal.Dar urmand intrebarea d-voastra-eu ca si copil ul lor nu am nimic de spus-as adauga ca d-voastra ati avea la aceasta varsta obligatia de a-i intretine pe parintii care v-au dat viata si v-au crescut ,v-au tinut in casa lor,sub aripa lor(asa cum o fac si cu sora d-voastra) ,nu sa-i dati in judecata (sau si mai rau)pentru ca probabil la varsta dumnealor isi doresc sa-si traiasca restul de viata,un pic mai linistiti-trebuind totusi sa aiba grija si de sora d-voastra.E adevarat ca ramanem copiii parintilor dar avem si obligatii-asa cum si d-voastra aveti obligatii fata de familia pe care v-ati intemeiat-o si nu impovarati parintii sa aiba grija si fata de noua d-voastra familie.
Mai ascultati,si d-voastra si noi cu totii,macar din cand in cand Ruga catre parinti(S.Hrusca-A.PAUNESCU):((:((:((
de ce pot trece multi ani?care sunt procedurile,mai exact?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitatea intretinerii unei persoane adulte valentin42 valentin42 Buna seara! Parintii mei, in tinerete, au infiat o fata cu care au avut dificultati toata viata: nu a facut fata unor scoli normale, iar ai mei au dus-o la ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fi proprietar mihaiandra mihaiandra Buna ziua! Ma numesc Andra si as avea 2 intrebari (2 cazuri): 1. Daca sunt casatorita si tatal meu ar cumpara o casa de la ANL iar apoi el ar face un act ... (vezi toată discuția)
Succesiune haidauadriana haidauadriana buna ziua. voi trece direct la „subiect”. parintii mei vor sa faca contract de vanzare cumparare intre mine si ei. as dori sa stiu daca sora mea ... (vezi toată discuția)