avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servitute de trecere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servitute de trecere

Am un teren fara acces la drumul public. Accesul este blocat de o parcela a vecinului, care nu vrea sa-mi acorde servitute de trecere (aprox. 10 metri). Dupa ce l-am dat in judecata pt. obtinerea servitutii, vecinul a blocat imediat vechea intrare cu gard de sarma, in momentul de fata eu nemaiputand intra pe terenul proprietatea mea. As dori sa va intreb daca pana la obtinerea unei sentinte definitive am dreptul sa intru pe proprietatea mea, eventual chiar sa fortez intrarea sau vecinul hotareste cand si cum intru.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 08:07, 21 Iunie 2010
ciudata parcelare vi sa mai facut,,,,,#-o,cine va facut,o,,,,B-),,,,,,imi inchipui ce va spus,,,,,,,vecinul,,,,,,SA VA CUMPARATI HELICOPTER...........oricum,acest drept se castiga ,orice teren intravilan,extravilan,trebuie sa aiba intrare,,nu intrati cu forta(este tulburare de posesie),,deci,,,,,,bafta:D,,,,,
ATI PUTEA FORUMLA O CERERE DE ORDONANTA PRESEDENTIALA FARA CITARE PENTRU VI SE PERMITE INTRAREA
pentru admisibiliatea ordonantei mai sus precizate de colegul meu, trebuie totusi sa aveti un proces de fond pe rol in care unul din capete este tocmai accesul la terenul dvs pana la solutionarea cauzei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere robimichel robimichel Buna ziua, Am un teren fara acces la drumul public. Accesul este blocat de o parcela a vecinului, care nu vrea sa-mi acorde dreptul la servitute de trecere ... (vezi toată discuția)
Drum servitute Viorel64 Viorel64 Dețin din anul 2008 o parcelă de teren intravilan cu acces drum de servitute de 3 metri lățime și 135 metri lungime (4 parcele de teren beneficiază de ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren langa drum de servitute daniela_serb daniela_serb As avea o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa cumpar o parcela de teren situata langa un drum de servitute,dar care nu este evidentiat ... (vezi toată discuția)