Am un teren fara acces la drumul public. Accesul este blocat de o parcela a vecinului, care nu vrea sa-mi acorde servitute de trecere (aprox. 10 metri). Dupa ce l-am dat in judecata pt. obtinerea servitutii, vecinul a blocat imediat vechea intrare cu gard de sarma, in momentul de fata eu nemaiputand intra pe terenul proprietatea mea. As dori sa va intreb daca pana la obtinerea unei sentinte definitive am dreptul sa intru pe proprietatea mea, eventual chiar sa fortez intrarea sau vecinul hotareste cand si cum intru.
Multumesc.
ciudata parcelare vi sa mai facut,,,,,#-o,cine va facut,o,,,,B-),,,,,,imi inchipui ce va spus,,,,,,,vecinul,,,,,,SA VA CUMPARATI HELICOPTER...........oricum,acest drept se castiga ,orice teren intravilan,extravilan,trebuie sa aiba intrare,,nu intrati cu forta(este tulburare de posesie),,deci,,,,,,bafta:D,,,,,
pentru admisibiliatea ordonantei mai sus precizate de colegul meu, trebuie totusi sa aveti un proces de fond pe rol in care unul din capete este tocmai accesul la terenul dvs pana la solutionarea cauzei
Drum servitute
Viorel64
Dețin din anul 2008 o parcelă de teren intravilan cu acces drum de servitute de 3 metri lățime și 135 metri lungime (4 parcele de teren beneficiază de ... (vezi toată discuția)