avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituire

un vecin isi ridica un camin pt apa exact la 30 cm de casa mea (un metru in spatele casei imi apartine de drept). cui ma pot adresa cu o reclamatie si de ce acte normative ma pot folosi in acest caz, considerand ca vecinul respectiv incalca proprietatea mea desi se afla in curtea lui:(
Cel mai recent răspuns: winter_wind , utilizator 09:30, 21 Iunie 2010
la disciplina in constructii de la primarie
nu e vorba de o constructie care sa necesite o autorizatie de la primarie si implicit primaria nu are atributii pt ca individul a plasat caminul la mai putin de 1 m de casa mea...eu mi-am ridicat casa la un metru de hotar.
banuiesc ca tb sesizate organele de politie...dar, care e temeiul ...ca de fapt individul isi face caminul pe terenul meu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie de ajutor , vă rog !! Cerbinho Cerbinho Bună Ziua ! Am și eu o problemă , in speță : Vecinul de lângă mine a construit in spatele casei mele o baie pe care o folosește și un inceput de casă ... (vezi toată discuția)
Am următoarea problemă cu vecinul: proprietățile sunt separate ... Cami2014 Cami2014 Am următoarea problemă cu vecinul: proprietățile sunt separate de un gard comun, din lemn, care are înălțimea de 1,80cm. Gardul a fost construit de ... (vezi toată discuția)
Vecini - vechea problema cei din spatele casei raului raului vecinii din spatele casei si-au facut camere lipindu-se de peretii camerelor casei noastre la un dormitor al meu unde ma odihnesc si-au facut o baie pe ... (vezi toată discuția)