avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG- Monitorul Oficial nr 62/27.01.2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG- Monitorul Oficial nr 62/27.01.2010

Potrivit acestei ordonante salariu mi-a fost diminuat cu 200 lei, reprezentand un spor de 10% si sambete si duminici neplatite. Astfel s-a incalcat contracul colectiv de munca. Daca ma adresez instantei printr-un proces, va intra la conflicte de munca ? Lucrez in cadrul Directiei de protectie a copilului pe un post de ingrijior curatenie din Dolj.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 17:15, 23 Iunie 2010
@ Tanjiani
Intr-adevar acest spor se acorda in anul 2010 in unitatile sanitare , dar usserul a precizat ca lucreaza la protectia copilului si nu intr-o unitate sanitara .
Pe bune?

Stiati ca denumirea completa a institutiei este : Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului ?...

No comment :hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sambete, duminici si sarbatori legale mod de plata ? cili1959 cili1959 personal medico sanitar care lucreaza la ture 12/24 lucreaza si in zilele de repaus saptamanal si in zilele libere prin lege .Cum vor fi platite conform noii ... (vezi toată discuția)
Legea unica marinica71 marinica71 as dori sa stiu si eu ce preved art 4,5 din anexa 2 pe legea 330/2009.stima (vezi toată discuția)
Plata orelor duble pentru salariatii din sanatate 2011 Buna ziua !Lucrez intr-un spital de stat,asistent medical.De anul acesta va trebui sa fim platiti dupa noua lege de salarizare iar cei de la RUNOS ne spun ca ... (vezi toată discuția)