avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile angajatului in cazul concedierii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile angajatului in cazul concedierii

Buna ziua,
Am fost instiintat ca voi primi un preaviz de 15 zile lucratoare, deoarece postul meu va fi relocat. As dori sa stiu daca in acest caz, cand nu este vorba de desfiintarea postului, am dreptul la salariul compensatoriu prevazut in CCMUN si daca firma se poate eschiva cumva de la plata acestuia.
De asemenea, cum se va proceda daca am lucrat in baza a doua contracte, respectiv un contract individual de munca si unul de drepturi de autor, venitul lunar fiind insa fix? In cazul in care am dreptul la salariul compensatoriu, acesta va fi corespunzator doar cu suma inscrisa in CIM?
Mentionez ca nu mi s-a oferit alt post in cadrul unitatii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alex_c , utilizator 01:51, 22 Iunie 2010
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt drepturile angajatului in cazul in care firma se "relocheaza" ? letipop letipop firma la care lucrez eu inchide filiala din localitatea in care functioneaza acum si deschide alta la 160 km distanta. ne cere sa le comunicam personal care ... (vezi toată discuția)
Concediere ingrid deac ingrid deac as dori sa stiu in cazul in care sunt concediata dintr-un loc de munca(privat)unde am lucrat 30 de luni de zile,mi se cuvine si salariul compensatoriu si pot ... (vezi toată discuția)
Concediere Edeltraud Weiss Edeltraud Weiss pe data de 28.04.2010 am primit urmatoarea notificare: avand in vedere dificultatiile ec-financiare conducerea a hotarat desfiintarea postului ... (vezi toată discuția)