avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de comodat

Buna ziua,
As dori sa stiu daca se poate incheia un contract de comodat intre o persoana juridica straina (comodant) si o persoana fizica straina (comodatar) cu privire la un imobil aflat in Romania.
In cazul in care se poate care este procedura, se poate incheia contractul in forma autentica la un notariat din Romania? (cu translatori)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Altheea , utilizator 19:20, 21 Iunie 2010
sigur ca se poate.
Contractul de comodat se poate incheia si la un cabinet de avocatura. Nu este obligatoriu sa fie incheiat in forma autentica.
Puteti incheia un contract de comodat intre cele doua parti.
Contractul de comodat se poate intocmi bilingv, in limba engleza si in limba romana.
Nu este nevoie ca respectivul contract sa fie autentificat de un notar public.
Se poate incheia in forma unui inscris sub semnatura privata sau atestat de un avocat.
Av. Mihai Vaduva
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să închei personal (fără a mă duce la notar) un contract de comodat auto între o persoană fizică și o firmă? dnlechipamente dnlechipamente Buna seara. Pot sa inchei personal (fara a ma duce la notar) un contract de comodat auto intre o persoana fizica si o firma?Mai este obligatorie incheierea ... (vezi toată discuția)
Autentificarea semnaturii pe un document redactat in limba engleza im000111 im000111 Am niste documente primite de la un avocat din USA si trebuie sa le semnez la notar si sa le trimit inapoi. Numai ca acesta mi-a spus ca nu poate semna ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl cu asociati straini madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, As vrea sa stiu daca in cazul infiintarii unui srl cu asociati straini, contractul de comodat trebuie sa fie semnat de catre toti asociatii sau ... (vezi toată discuția)