avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... registrul inventar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

registrul inventar

Buna ziua,
Cu ce trebuie completat registrul inventar (sunt titularul unei intrepr.indiv.)?
Cel mai recent răspuns: Conta Orasanu , Consultant fiscal 17:56, 23 Iunie 2010
FlorinS a scris:

Buna ziua.
Autoturismul a fost achizitionat pe persoana fizica si exista contract de comodat intre persoana fizica si PFA.
Va multumesc,
Florin

am pus si eu aceasta problema si mi s-a raspuns ca auto cu contr.de comodat nu este in patrimoniul afacerii, deci asigurarile nu sunt deductibile.
ROG CONFIRMARE!
cristian_conea a scris:

FlorinS a scris:

Buna ziua.
Autoturismul a fost achizitionat pe persoana fizica si exista contract de comodat intre persoana fizica si PFA.
Va multumesc,

Florin

am pus si eu aceasta problema si mi s-a raspuns ca auto cu contr.de comodat nu este in patrimoniul afacerii, deci asigurarile nu sunt deductibile.
ROG CONFIRMARE!

Intradevar, cheltuielile cu primele de asigurare care nu sunt efectuate pentru active corporale sau necorporale din patrimoniul afacerii sunt cheltuieli nedeductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri legate de registrul inventar ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Detin un PFA si ca obiect principal de activitate am comertul online. Nu inteleg ce anume trebuie sa trec in registrul inventar, deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)
Asociatie familiala LIUTA LIUTA Buna seara! imi poate spune cineva o asociatie familiala avand ca obiect comert cu imbracaminte cum completeaza Registrul inventar? in afara de Reg.jurnal mai ... (vezi toată discuția)