Sunt casatorita de 1 an si jumatate si am un baietel de 1 an. Vreau sa divortez insa la mijloc este copilul si faptul ca eu am facut un credit inainte de casatorie, bani care au intrat toti in casa in care locuim, casa care este pe numele sotului (cf ctr vanzare-cumparare pe 1/2) si a bunicii lui pe care o intretine (cf contract de intretinere pe 1/2 din apartament). Toate bunurile din casa sunt facturate pe numele meu, iar apartamentul cu care s-a girat pt credit este al parintilor lui. Eu sunt in crestere copil, si dupa cum se stie s-au diminuat mult veniturile, iar sotul abia si-a gasit de lucru, avand un PFA prin care colaboreaza cu o firma. Practic timpde aprox 6 luni el nu a avut venit si am trait... din ajutorul parintilor. Intrebarea principala este legata de copil - cine l-ar putea lua, avand in vedere ca el nu este de acord cu divortul si a doua este legata de credit - cum se va proceda cu plata acestuia, care este pe inca 23 ani.
Minorul cu siguranta se incredinteaza mamei pt ca are o varsta f mica;
Ii este incredintat tatalui doar daca nu vrea sa-l creasca mama
Creditul se poate partaja ; va puteti recupera banii bagati in casa daca aveti cum sa dovediti lucrul asta;
Toate bunurile cumparate in timpul casatoriei sunt considerate bunuri comune si se partajeaza,;
Nu conteaza pe numele cui au fost cumparate;
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
In caz de divort
elap211977
Sunt casatorita de 3 ani si am un copil de 1 an si 7 luni.Inainte de casatorie sotul meu a cumparat un apartament in care locuim si pentru care platim si acum ... (vezi toată discuția)