avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indemnizaþie pensionare în învãþãmânt
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indemnizaþie pensionare în învãþãmânt

Profesorul care se pensionează în acest an (la limită de vărstă) are dreptul la o indemnizaţie ( contravaloarea a două salarii ) ? În caz afirmativ, care este actul normativ care îmi dă dreptul ( de la şcoală mi s-a comunicat că acest drept a fost abrogat) ?
Cel mai recent răspuns: rusu marcela , utilizator 09:00, 22 Iunie 2010
Mai este o discutie pe acest subiect pe forum...cele doua salarii se acorda prin contractul colectiv de munca aflat in vigoare in perioada2007-2010....
Indemnizatia de pensionare se poate da si in doua transe?Se mai retine somaj,Cas este 10,5 sau 9,5 iar Cass 5,5 sau 4,5 ?Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim, indemnizatie de somaj si salarii compensatorii pe aceeasi luna ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, Incepind cu 5 septembrie 2011 am devenit somer , urmare a inchiderii Fabricii din Tulcea de catre [Editat], prin concediere colectiva ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie de locatari AlexandraLevi AlexandraLevi Buna, In cazul unei Asociatii de locatari, daca administratorul este angajat cu CIM (si nu conventie civila) afecteaza venitul acestuia? Multumesc (vezi toată discuția)
6 saptamani din concediul pentru sarcina, platit 100%? cris2279 cris2279 Buna ziua, Ma poate lamuri cineva despre existenta unei legi prin care salariata gravida poate beneficia timp de 6 saptamani din concediul de sarcina de 100% ... (vezi toată discuția)