avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator Asociatie de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator Asociatie de locatari

Buna,

In cazul unei Asociatii de locatari, daca administratorul este angajat cu CIM (si nu conventie civila) afecteaza venitul acestuia?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: DEFNE , utilizator 10:30, 25 Noiembrie 2011
Trebuie retinute contributiile obligatorii:
CAS 10,5%
CASS 5,5%
somaj 0,5% (daca nu este pensionar)
impozit 16 % pe baza de calcul= brut - CAS - CASS - somaj.

Subiect: Administrator Asociatie de locatari

Care este actul normativ care reglementeaza retribuirea personalului dintr-o asociatie de locatari? Ce contract trebuie pentru administrator/contabil/liftier/femeia de serviciu etc?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obilgatii de plata ale angajatorului enachemarian enachemarian Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti, cine plateste somajul de 1% SI CASS de 10,5%? angajatorul sau cine incaseaza venitul? Pt conventii civile, ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu presedinte asociatie de proprietari Anonim7777 Anonim7777 Buna ziua, Va rog frumos, am nevoie de un model de calcul salariu (eventual in format excel daca se poate). Venitul net obtinut lunar de la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari catalinavalentina catalinavalentina Buna ziua! Am si eu o nelamurire referitor la declararea celor 2 contributii de 10.5% si 0.5% care se retin din conventia civila la asociatie(pentru ... (vezi toată discuția)