Buna ma numesc Angela si am u baietel din casatoria anteriopara,prin lege ia sa incredintat tatalui minorul in custodie,eu platesc o pensie alimentara de 25%din venitul meu.Anul trecut mam re casatorit iar acuma am un baietel in varsta de 3 luni jumate si sun in indemnizatie din 23 aprilie si vreau sa stiu cum pot sa procedez pentru a putea face o CERERE pentru micsorarea pensiei alimentare.
.....indemnizatia mea este de 600 lei
Va rog daca cineva poate sa ma ajute cu un raspuns?Va multumesc
Buna seara Dl. Avocat Corduneanu,
Nu sunt in masura sa comentez cele spuse de dvs, dar vreau doar sa fac o mica remarca: va dau dreptate la cele spuse mai sus, dar asta nu inseamna ca persoana care are de platit o pensie alimentara trebuie sa renunte la viata sa, nimeni nu a spus ca numai da bani copilului din casatoria anterioara, numai ca perioada mentiona de doamna este foarte grea. Si sotul meu are de platit o pensie alimentara, iar eu sunt in concediu de crestere ( avem un baietel de un an), si este foarte greu din moment ce statul nu te ajuta cu nimik. Bani de la stat se duc foarte repede. Ca sa nu ma lungesc prea mult. Fiecare are dreptul sa traiasca viata si poate dupa ce v-a trece perioada grea ei ii vor da celuilalt copil banii care ii merita.
Cu stima.
Pensia alimentara
razvan993
buna ziua daca ma poate ajuta cineva cu un raspun,am 2 copii unul il am in afara casatoriei pt care platesc pensia alimentara minim pe economie pt ca nu lucrz ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
raluca81
Buna ziua ! Ce se intampla in cazul in care sotul meu plateste pensie alimentara copilului din prima casatorie , iar peste o luna urmeaza sa se nasca copilul ... (vezi toată discuția)