avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am nevoie de avocat foarte bun cunoscator in relatia ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am nevoie de avocat foarte bun cunoscator in relatia cu Administratia Financiara. Multumesc.

Tema - procedura executare silita.
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 19:19, 22 Iunie 2010
Propriile recomandari nici nu sunt credibile , nici recomandabile.Daca aveti asemena cerinta - de cati bani dispuneti?..............
Multumesc pentru raspuns.
Eu nu am cerut recomandari, ci un avocat care stie ca poate face fata unei "tevaturi" cu Administratia Financiara. Faptul ca se recomanda sau nu - nu tine de mine, nu pot analiza eu acest lucru - insa rezultatul il pot analiza !
Imi dati impresia ca cer o minune - dupa modul in care mi-ati raspuns...
Oricum va multumesc.
Luati legatura cu un avocat din localitatea dvs, iar
in acest sens puteti verifica lista pe judete de pe
avocatnet.
Multumesc pentru raspuns.
Eu am apelat la onestitatea celor avizati - cine stie ca este capabil si a mai facut acest tip de demersuri - ma poate contacta !
Avocati, sunt peste tot, dar asa cum a subliniat si colegul dvs, nu sunt relevante propriile recomandari. Mizam ca eventualul avocat, sa isi asume responsabilitatea onest, vis-a-vis de cerinta mea, nimic mai mult.
Nu cer decit un avocat cu experienta, atit!
Din cite vad, cerinta mea pare absurda.
Va multumesc foarte mult, si va doresc o seara buna.
Precizati macar localitatea din care sunteti si veti vedea ca se
vor gasi colegi avocati din aceasta localitate care sa va ajute.
Nu are rost sa angajati avocati din alta localitate.

Alte discuții în legătură

Citatie in calitate de vinovat??????? vicar vicar Buna seara, anul trecut am fost citata la pol in caliate de martor,pt.un dosar penal intocmit unei \'prieten\' de catre o firma de asigurari. La momentul ... (vezi toată discuția)
Tata 30 ani doresc custodia copilului thebigone42 thebigone42 Am 30 ani ,momentan sunt taximetrist insa ,caut ceva mai bun. Am trait in concubinaj 8 ani cu mama copilului (fata 4 ani), si de trei ani mama copilului ... (vezi toată discuția)
A se sustrage la plata ca urmare a unei situatii injuste maria.porru@laposte.net maria.porru@laposte.net In urma anularii de catre un mostenitor a certifcatului de mostenitor, tatal meu a fost condamnat sa plateasca suma x. Mentionez ca anularea a fost ceruta de ... (vezi toată discuția)