avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am nevoie de avocat foarte bun cunoscator in relatia ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am nevoie de avocat foarte bun cunoscator in relatia cu Administratia Financiara. Multumesc.

Tema - procedura executare silita.
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 19:19, 22 Iunie 2010
Aberante vi se pot parea d-voastra.Nu stiu la ce relatii va referiti, dar relatia avocat-client pleaca si se opreste la prestarea unor servicii avocatiale in schimbul unui onorariu.Daca vreti consultatii, platiti un avocat sa vi le dea.Eu va doresc de asemenea tot ceea ce imi doriti si d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie in calitate de vinovat??????? vicar vicar Buna seara, anul trecut am fost citata la pol in caliate de martor,pt.un dosar penal intocmit unei \'prieten\' de catre o firma de asigurari. La momentul ... (vezi toată discuția)
Tata 30 ani doresc custodia copilului thebigone42 thebigone42 Am 30 ani ,momentan sunt taximetrist insa ,caut ceva mai bun. Am trait in concubinaj 8 ani cu mama copilului (fata 4 ani), si de trei ani mama copilului ... (vezi toată discuția)
A se sustrage la plata ca urmare a unei situatii injuste maria.porru@laposte.net maria.porru@laposte.net In urma anularii de catre un mostenitor a certifcatului de mostenitor, tatal meu a fost condamnat sa plateasca suma x. Mentionez ca anularea a fost ceruta de ... (vezi toată discuția)