avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am nevoie de avocat foarte bun cunoscator in relatia ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am nevoie de avocat foarte bun cunoscator in relatia cu Administratia Financiara. Multumesc.

Tema - procedura executare silita.
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 19:19, 22 Iunie 2010
Sunt din Bucuresti.
Si chiar apreciez reactia dvs.
Multumesc.
Siguranta rezultatului in profesia de avocat nu exista.Exista doar siguranta unei munci bine facute.Cine o sa incerce sa va dovedeasca contrariul nu este un bun avocat.Daca aveati o mare problema si dispuneati de bani sufiecienti nu v-ati fi adresat acestui forum cu o asemenea cerere.
Buna dimineata,
Intradevar siguranta rezultatului - ca in toate celellalte - exista intr-o anumita masura, dar atunci cind stii ca esti foarte bun - constiinta iti poate spune daca vei reusi sau nu.
M-am adresat acestui site, pentru ca stiu ( sau stiam) ca aici sunt profesionisti, si parerea mai multor persoane din aceiasi bransa conteaza.
Tot aduceti ideea "daca aveati bani - de citi bani dispuneti?, etc etc ). Problema nu se pune asa ( asta era cel mai usor si cel mai scurt fel de a rezolva problema. Pe mine ma intereseaza sa o pot face LEGAL, si asa cum ar trebui sa o faca orice contribuabil din Romania.
Multumesc.
problema se pune daca aveti bani sau nu sau de cati bani dispuneti.revin cu aceeasi problema.De cate ori negociati cu notarul taxa ce trebuie sa o platiti pentru un act ce trebuie sa vi-l incheie? Sgargenia intervine doar cand este vorba de avocati.Sper ca si copii d-voastra sa nu doreasca sa fie avocati.........
Scuzati-ma dar toate raspunsurile dvs sunt aberante si cel putin din punctul meu de vedere, nu pot veni de la un avocat...
Imi pare rau...!
Daca credeti ca absolut totul - in orice relatie - se reduce la bani, este mai mult decit eronat.
Nu am nevoie sa gasesc un avocat, caruia sa ii dau dublu decit datoria mea...ci doresc un avocat, care sa imi poata spune si arata cum sa procedez atunci cind cei de la Adm Financiara imi cer sume care de fapt nu exista - si sume care de fapt sunt erori facute de catre angajatii acesteia.
Eu va multumesc pentru deranjul de a-mi raspunde ( nu conteaza in ce mod, sau cit de profesional ) si va doersc o zi buna - si clienti pe masura profesionalismului dovedit.

Alte discuții în legătură

Citatie in calitate de vinovat??????? vicar vicar Buna seara, anul trecut am fost citata la pol in caliate de martor,pt.un dosar penal intocmit unei \'prieten\' de catre o firma de asigurari. La momentul ... (vezi toată discuția)
Tata 30 ani doresc custodia copilului thebigone42 thebigone42 Am 30 ani ,momentan sunt taximetrist insa ,caut ceva mai bun. Am trait in concubinaj 8 ani cu mama copilului (fata 4 ani), si de trei ani mama copilului ... (vezi toată discuția)
A se sustrage la plata ca urmare a unei situatii injuste maria.porru@laposte.net maria.porru@laposte.net In urma anularii de catre un mostenitor a certifcatului de mostenitor, tatal meu a fost condamnat sa plateasca suma x. Mentionez ca anularea a fost ceruta de ... (vezi toată discuția)