avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul salariatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul salariatului

de pe 10 ian ac. pana in martie am beneficiat de ajutor de somaj. de pe 10 mart am un contract de munca de 8 ore pe zi 40 ore saptamanal pe 3 luni. de curand mi s-a comunicat verbal ca sunt in preaviz 2 saptamani. mentionez ca am tot solicitat reinoirea contractului la care mi s-a raspuns ca s-a reinoit dar eu nu am semnat nimic nici luarea la cunostinta de preaviz nimic.mai beneficiez de ajutor de somaj?
am lucrat toate sambetele in perioada aceasta care nu mi s-au platit fapt ce-l pot dovedi prin actele eliberate de mine. ma poate ajuta cineva cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:59, 21 Iunie 2010
Daca in perioada somajului v-ati incadrat cu contract de munca pe durata determinata, la data expirarii contracctului veti relua somajul de la momentul intreruperii.
Daca contractul pe perioada determinata nu este prelungit, acesta inceteaza de drept nefiind nevoie de preaviz.
Pentru drepturi salariale neacordate va puteti adresa ITM sau instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj claudia-2013 claudia-2013 Buna ziua, as avea o intrebare: avand in vedere faptul ca in data de 07.09.2014 imi inceteaza contractul individual de munca pe perioada determinata conform ... (vezi toată discuția)
Lucru in perioada somajului mar59 mar59 Buna ziua, Am 52 ani, sunt in somaj, am avut contract de munca pe perioada nedeterminata cu durata de 4 ore,indemnizatia de somaj este de 410 lei pe un an de ... (vezi toată discuția)
Munca in week-end todorileana todorileana Buna ziua,ma confrunt cu o situatie mai dificila si va rog sa ma ajutati.Am fost angajata a unei scoli in functia de fochist calificat si autorizat ISCIR ,in ... (vezi toată discuția)