avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dovada platii!!!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dovada platii!!!

buna ziua.
in urma cu cateva luni, am avut un magazin online, dar de ceva vreme sta in stand-by.
lucrez cu un procesator de plati online si la acestia in cont am o suma de bani din incasarile facute prin intermediul magazinului.
eu am emis factura pentru produsele vandute, iar aceste facturi sunt in contabilitate, dar banii sunt in contul procesatorului.
acum, contabilul mi-a cerut o dovada ca am incasat acei bani, (exceptand factura) iar acest lucru se poate numai daca procesatorul imi trimite banii in cont si astfel apar pe extrasul de cont.
eu nu mai doresc sa imi trimita banii deoarece am de platit un abonament la procesator de aceea suma.
in cazul in care procesatorul imi emite factura pe suma datorata, suma se scade din contbilitate, dar NU VA FII PE EXTRASUL DE CONT, este o problrma, sau trebuie ca procesatorul sa imi trimita banii ca sa fac dovada, dupa care sa ii trimit din nou in cont la el.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: wavecipri , utilizator 14:12, 22 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
imi pute'ti va rog spune ce este acel PV DE COMPENSARE
care este procedura, in asa fel incat sa nu trebuiasca sa imi trimita banii in cont dupa care sa ii trimit inapoi doar pentru a aparea pe extrasul de cont.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna discount punctual comanda? kissmargit kissmargit In urma cu aproape 4 luni, in 25 mai, am facut o comanda online pentru niste jucarii, care au ajuns prea tarziu, din acest motiv am cerut returnarea lor. ... (vezi toată discuția)
Plata online pentru o frizerie sebestin.dragos sebestin.dragos Buna ziua, Daca o frizerie vrea sa introduca plata online cu cardul pentru clientii care se programeaza, cum se procedeaza cu contabilitatea? Se mai scoate ... (vezi toată discuția)