avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce inseamna discount punctual comanda?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce inseamna discount punctual comanda?

In urma cu aproape 4 luni, in 25 mai, am facut o comanda online pentru niste jucarii, care au ajuns prea tarziu, din acest motiv am cerut returnarea lor.
La acelasi magazin in 3 iunie am facut o comanda telefonica, unde am mentionat, ca am de primit 95 lei inapoi, iar domnisoara cu care am vorbit, mi-a spus ca scade din comanda 75 lei, diferenta find retinuta pentru transportul returului. Am primit o jucarie in valore de 75 lei, care inca sta nedesfacuta.
Astazi, 12 septembrie ma suna un domn de la magazinul respectiv, si ma atentioneaza ca am primit o jucarie in schimb, iar ei mi-au si creditat contul cu 80 de lei in 2 iunie, asadar eu am o datorie de 80 de lei fata de firma repectiva. Am verificat extrasul de cont din 22 iunie si intr-adevar apare suma respectiva in extras. Am stat sa ma gandesc si i-am propus sa trimit jucaria inapoi, ca oricum sta nedesfacuta, dar nu a acceptat, spunand ca au trecut 30 zile alocate pentru returul produsului.
In acese conditii mi-a spus ca deoarece nu am rezolvat problema pe cale amiabila, o sa transmita departamentului (parca) juridic. In cateva minute mi-a aparut in cont o comanda ridicata custom discount pe factura scrie "discount punctual comanda nr.... - 80 lei" Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: kissmargit , utilizator 12:00, 13 Septembrie 2016
La ce pot sa ma astept?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani comanda online dritaS dritaS buna seara, am observat luna trecuta pe un extras de cont al lunii noiembrie al unui card de cumparaturi,o suma de 141,67 lei achivalentul unei rate pe sase ... (vezi toată discuția)
Pe cine pot trage la raspundere si in ce fel? - debitare cont de doua ori Aya Aya Buna seara, Descriu pe scurt telenovela mea in speranta ca ma veti ajuta cu sugestii. Am cumparat de la Magazin un produs electronic platind cu cardul.Prima ... (vezi toată discuția)
Restituire suma retur magazin de electrocasnice Mihai1488 Mihai1488 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Pe data de 18.03.2020 am restituit o comanda plasata online intr-un magazin fizic Altex, suma fiind restituita pe loc ... (vezi toată discuția)