avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe

Vreau sa iau o masina din Germania inmatriculata in Elvetia. Vama este platita pt. intrarea in Germania. Mai platesc taxe si in Romania?
Cel mai recent răspuns: ContSters75906 , utilizator 21:45, 30 Iunie 2010
daca masina are mai mult de 6 luni sau mai mult de 6000 km rulati nu mai platiti tva, taxa vamale, accize insa platiti taxa de poluare.
daca masina are mai putin de 6 luni sau mai putin de 6000 km la bord atunci veti plati TVA in Romania prin inregistrarea unui decont 301 pana in 25 a lunii urmatoare achizitiei la administratia fiscala. Ulterior va prezentati la inmatriculare cu un certificat de la administratie privind dovada platii tva-ului.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
ContSters75906, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe cumparare auto anonim anonim Buna. Doresc sa imi cumpar un automobil second-hand pentru folosinta personala din Germania. Nu imi este insa clar cum se procedeaza cu TVA. Am inteles ca TVA ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue pt persoana cu dizabilitati. dignitas dignitas Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism care se afla deja in Romania, pe numele unui cetatean roman. Masina a fost cumparata din Elvetia in urma ... (vezi toată discuția)
Proces in derulare recuperare taxa de poluare pt o masina cumparata din elvetia, aceasta tara nefiind membra a ue! alex9691 alex9691 Redeschid acest topic care poate fi de interes ca orice problema juridical cu anumite particulartati, acestea fiind date de faptul ca masina pe care am ... (vezi toată discuția)