AM COMIS O DELAPIDARE.AM RECUNOSCUT FAPTA.
AM ACOPERIT PREJUDICIUL INAINTE DE INCEPEREA ANCHETEI(10000 ron)
NU AM ANTECEDENTE PENALE.
STIE CINEVA CE PEDEAPSA POT PRIMI?
REABILITAREA DUPA CE PERIOADA SE POATE CERE?
Ca idee , puteti primi intre 1 si 12 ani.
Judecatorul stabileste pedeapsa dupa cercetarea probelor din dosar.Pentru asta , aveti nevoie de un avocat care sa foloseasca toate probele in favoarea dvs. Se va stabili ce prejudiciu ati produs, ce circumstante ati avut, daca erati singur sau nu , faptul ca nu aveti antecedente penale pana acum este un atu, dar nu influenteaza decat in anumite conditii.Nimeni nu poate sa va raspunda atat de simplu la aceasta intrebare. Totul e interpretabil .
delapidarea art.215 cod penal ,se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 15 ani - raspunsul la intrebarea ta e imposibil de dat avand in vedere informatiile expuse, totusi sa imi exprim un punct de vedere desi nu cunosc imprejurarile in care ai comis delapidarea si avand in vedere suma care ai precizat-o ,(am inteles ca paguba s-a recuperat in intregime)vei primi cu suspendare ,insa asta depinde de multe alte elemente :cati ati comis delapidarea ,in ce forma, in ce functie ai fost in momentul respectiv....oricum cauta un avocat bun ,ai nevoie!
Delapidare
nelutza78
Care este pedapsa pentru un dosar de delapidare intentat mie pentru suma de 745 de lei.Am lucrat ca si casiera la un magazin si am luat din casa in decursul ... (vezi toată discuția)
Delapidare
polegnala
Buna ziua,am comis fapta de delapidare in urma cu cateva luni....prejudiciul este undeva la 3000 lei ,am recunoscut fapta de prima data a politie,apoi am fost ... (vezi toată discuția)