avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabularea unui teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabularea unui teren intravilan

Detin un teren intravilan de 10000mp cu titlu de proprietatepe care platesc impozit in fiecare an. Incerc de aproape 2 ani sa-l intabulez si nu reusesc pentru ca cei de la cadastru ma trimit la primarie sa le aduc planul parcelar iar ultimul raspuns al primariei dupa multe adrese facute catre ei este ca "nu a fost intocmit planul parcelar in sistem de coordonate stereo 70 pentru parcela cadastrala". Stiu sigur ca cei de la pimarie au fost pe teren in zona respectiva si au realizat ca nu le ies la numaratoare aprox. 20000mp......intelegeti cum s-au facut intabularile in urma cu cativa ani, mai precis pana in 2007 cand a intrat in vigoare noua lege cu intabularea. Va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac in continuare. Sa dau in judecata primaria care spune ca toate intabularile facute pana acum s-au facut impreuna cu cei de la cadastru? sau sa-i dau pe cei de la cadastu in judecata, sau amandoua institutiile?sau ce demersuri as putea sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:34, 21 Iunie 2010
Dati in judecata ambele institutii!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren gabiraco gabiraco Buna ziua. Am titlu de proprietate pe un teren de 10100 mp si din anul 2007 tot incerc sa il intabulez si nu reusesc. Problema este ca Primaria de care ... (vezi toată discuția)
Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru intabularea unui teren gabiraco gabiraco Am un teren pe care vreau sa-l intabulez.Care este primul pas pe care trebuie sa-l fac pentru a-l intabula.Daca puteti sa-mi spuneti caror institutii trebuie ... (vezi toată discuția)